Jsme rádi, že se vám na novém webu Českého spolku v Košicích líbí. Po prvním měsíci zkušebního provozu jsme zaknihovali zajímavá čísla: na naše stránky se přišlo podívat 2816 originálních návštěvníků, kteří zhlédli 3339 stránek. Jsou to mnohem lepší čísla, než jsme kdy dosáhli u předcházejícího webu. Mimochodem, už ho nehledejte, relevantní obsah, tedy vše, co se ve spolku odehrálo v předchozí dekádě, jsme umístili sem – a jak jste jistě postřehli, ještě úplně ne všechno má stejně hezký dizajn jako nové příspěvky. Mějte ještě trochu strpení, stojí to hodně času a energie. Ale rozhodně to stojí za to. Snad i mezi staršími příspěvky najdete něco, co jste kdysi přehlédli.
Postupně naplňujeme i naše konto na youtube a na Zoneramě najdete množství fotografií z našich akcí. Pro vaši informaci – jenom fotek bylo na starém webu zveřejněno kolem jedenácti tisíc, počet příspěvků překročil výrazně tisícovku. Dát to všechno do pořádku, doplnit scházející fotografie, aktualizovat obsah, odstranit neaktuální pozvánky a využít všechny nové nástroje, které pro vás máme připravené, to opravdu není práce na dva nebo tři dny.
Buďte s námi, sledujte, jak se web Českého spolku v Košicích naplňuje. A když najdete něco, co vás vyrušilo, dejte nám vědět. Klidně komentujte přímo pod příspěvkem, ve kterém se vám něco nezdá, nebo napište na náš email.
Těšíme se, že jste s námi!

Ze života spolkuNový web po prvním měsíci